Bepaal hieronder heel eenvoudig zelf uw maandbedrag!
Goed geregeld, u rijdt een nieuwe of gebruikte auto voor een laag bedrag per maand. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor uw Champions Deal. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk verantwoord op weg kunt met uw nieuwe of gebruikte auto.

Aankoopprijs

-
+

Kies de gewenste looptijd in maanden

-
+

Aanbetaling of inruil

-
+

Slottermijn

-
+
 

Overzicht van uw berekening

Contante waarde:

€ 0

Aanbetaling/inruil:

€ 0

Totale kredietbedrag:

€ 0

Slottermijn:

€ 0

Jaarlijkse kostenpercentage:

0%

Debetrentevoet op jaarbasis (vast):

0%

Termijnbedrag per maand:

€ 0

Duur kredietovereenkomst in maanden:

0 maanden

Totaal door u te betalen bedrag:

€ 0

Ja, ik wil ook graag per maand gaan betalen. Bel mij of nodig mij uit voor een bezoek aan de showroom!Een nieuwe of gebruikte auto voor een laag bedrag per maand…


Een auto is vaak een grote aanschaf. En het is nu eenmaal niet altijd mogelijk om het aankoopbedrag in één keer te betalen. Lastig? Met Champions Deal niet. Bij ons regelt u voor de auto van uw voorkeur eenvoudig een aantrekkelijke financiering. Met een Champions Deal financiering kiest u voor comfort en zekerheid. We bieden u niet alleen het gemak van gespreid betalen, we hebben bovendien als geen ander verstand van uw auto. Uit ons aanbod selecteert u de financieringsvorm en het tarief die het best aansluiten bij de auto of motor die u wilt én bij uw persoonlijke situatie.

 

De voordelen van een financiering met Champions Deal op een rij:

  • Lage maandbedragen
  • Altijd boetevrij aflossen
  • Voor nieuwe- en gebruikte modellen
  • Direct aan te vragen in de showroom

 

Vraag naar uw Champions Deal in de showroom. Doordat wij rekening kunnen houden met uw eventuele inruil en een slottermijn in de financiering, kan uw maandbedrag nog lager worden. Uw bank biedt deze voordelen vaak niet. Wilt u weten hoeveel u per maand gaat betalen met Champions Deal? Maak hierboven de berekening en u ziet direct uw maandbedrag! Óf neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.


“Champions Deal” wordt aangeboden door Santander Consumer Finance Benelux B.V.
Dit is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Uw autobedrijf handelt als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. Uw autobedrijf en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Klik hier voor het Privacy Statement.