Bepaal hieronder heel eenvoudig zelf uw maandbedrag!


Goed geregeld, u rijdt met een nieuwe YAMAHA voor een laag bedrag per maand. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk kunt genieten op uw nieuwe YAMAHA.


Kies hier uw favoriete Yamaha

Aankoopprijs

-
+

Kies de gewenste looptijd in maanden

-
+

Aanbetaling of inruil

-
+

Slottermijn

-
+
 

Overzicht van uw berekening

Contante waarde:

€ 0

Aanbetaling/inruil:

€ 0

Totale kredietbedrag:

€ 0

Slottermijn:

€ 0

Jaarlijkse kostenpercentage:

0%

Debetrentevoet op jaarbasis (vast):

0%

Termijnbedrag per maand:

€ 0

Duur kredietovereenkomst in maanden:

0 maanden

Totaal door u te betalen bedrag:

€ 0

Fantastisch toch? Uw nieuwe YAMAHA voor een laag bedrag per maand. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil ook graag per maand gaan betalen. Bel mij of nodig mij uit voor een bezoek aan de showroom!Santander Consumer Finance,
een slim financieel concept voor zorgeloos Yamaha rijden!

Santander Consumer Finance introduceert een slim concept waarmee u voor een vast maandbedrag op de Yamaha van uw dromen kunt rijden. Maak de keus op welke Yamaha motor u wilt rijden en bepaal vervolgens de gewenste looptijd. Santander Consumer Finance berekent de waardevermindering (afschrijving) van uw Yamaha gedurende deze gewenste looptijd en daarmee uw maandtermijn.

 

Santander Consumer Finance is een financieel concept dat zowel rekening houdt met uw budget als met de afschrijving van uw Yamaha. Hiermee kan Santander Consumer Finance u de meest voordelige maandtermijn aanbieden en garanderen dat u na afloop van het contract nooit met een hoge restschuld achterblijft.

 

Na afloop van de gewenste looptijd zal uw Yamaha bij normaal gebruik een restwaarde vertegenwoordigen welke gelijk zal zijn aan de nog openstaande restschuld, zoals u kunt zien in de Santander Consumer Finance rekenmodule. Bij inruil van uw Yamaha wordt de restschuld afgelost door de inruilwaarde en u beslist op dat moment of en wanneer u weer een nieuwe Yamaha wenst aan te schaffen.

 

Elke 3 jaar een nieuwe Yamaha? Santander Consumer Finance maakt het mogelijk!

Doordat u geen restschuld heeft bij inruil, kunt u voor het zelfde maandbedrag een nieuwe Yamaha van dezelfde prijs aanschaffen. Zo heb u voor een vast bedrag per maand de motor van uw keuze!

Doordat je met Santander Consumer Finance alleen de afschrijving van de Yamaha betaalt, kom je ook nog eens stukken voordeliger uit!

 

Dit is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Uw Yamaha dealer handelt als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. Uw Yamaha dealer en Santander Consumer Finance geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Klik hier voor het Privacy Statement.