Een nieuwe Triumph voor een laag bedrag per maand…


Heeft u een mooie Triumph motor op het oog? En wilt u liever het aankoopbedrag niet in één keer te betalen? Met Tristar Personal Finance hebben wij voor u een passende oplossing. U kunt de motorfiets van uw voorkeur maandelijks afbetalen met een aantrekkelijke financiering . 

Met een Tristar Personal Finance kiest u voor comfort en zekerheid. We bieden u niet alleen het gemak van gespreid betalen, maar geven u ook de mogelijkheid om een slottermijn in uw financiering op te nemen. Door gebruik te maken van een slottermijn wordt uw maandtermijn lager. 

 

Wat is een slottermijn? Een slottermijn is een van te voren vastgesteld restbedrag dat aan het einde van de looptijd van uw financiering nog openstaat. Dit bedrag moet aan het einde van de looptijd volledig en in één keer worden voldaan. Het is mogelijk om hierin rekening te houden met de verwachtte restwaarde van uw motor. Dit is een optie die uw eigen bank niet biedt. 

 

Daarnaast hebben wij als geen ander verstand van uw motor. Uit ons aanbod selecteert u de financieringsvorm en het maandbedrag die het best aansluiten bij de motor die u wilt én die past bij uw persoonlijke situatie.

 

De voordelen van Tristar Personal Finance op een rij:

  • Lage maandbedragen
  • De mogelijkheid tot een inruil, aanbetaling of slottermijn (niet verplicht)
  • Altijd boetevrij aflossen
  • Voor nieuwe- en gebruikte modellen
  • Direct aan te vragen in de showroom

 

Kies hieronder uw favoriete model en de calculator berekent meteen hoeveel u per maand voor uw nieuwe Triumph gaat betalen. U kunt natuurlijk ook zelf berekening aanpassen door bijvoorbeeld de looptijd aan te passen of een slottermijn toe te voegen waardoor uw maandtermijn lager wordt. 

 


Wilt u weten hoeveel u per maand gaat betalen? Kies hieronder uw favoriete Triumph model en u ziet direct het maandbedrag.

Aankoopprijs

-
+

Kies de gewenste looptijd in maanden

-
+

Aanbetaling of inruil

-
+

Slottermijn

-
+
 

Overzicht van uw berekening

Contante waarde:

€ 0

Aanbetaling/inruil:

€ 0

Totale kredietbedrag:

€ 0

Slottermijn:

€ 0

Jaarlijkse kostenpercentage:

0%

Debetrentevoet op jaarbasis (vast):

0%

Termijnbedrag per maand:

€ 0

Duur kredietovereenkomst in maanden:

0 maanden

Totaal door u te betalen bedrag:

€ 0

Super toch? Uw nieuwe Triumph voor een laag bedrag per maand. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil ook graag per maand gaan betalen. Bel mij of nodig mij uit voor een bezoek aan de showroom!

Dit betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. De Triumph dealer handelt als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag uw Triumph dealer naar de voorwaarden. Santander Consumer Finance Benelux B.V. en de Triumph dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Klik hier voor het Privacy Statement.